Lediga jobb

Här finner du lediga jobb hos Armaturföreningens medlemsföretag (annonseras även på andra sidor).

Engineering Manager – Askalon

Om tjänsten
Som Engineering Manager kommer du att ha ansvaret över affärsområdet Engineering med fokus på ökad kvalitet och lönsamhet. Det innebär att du har kvalitetsansvar för all form av konstruktion samt ansvarar för att avdelningens alla funktioner och rutiner utförs enligt kvalitetsmanualen, vilket ställer krav på att du kan kvalitetssäkra tekniska lösningar och ritningsgranska konstruktioner.

Tjänsten innefattar ansvaret för en kontinuerlig utveckling av befintliga och nya kunder där du har ett nära samarbete med våra säljare. Ett samarbete där du bidrar med din tekniska kompetens vid beräkningar, produktval och genom att hitta nya lösningar hos kund.

Tjänsten är placerad på Hammarö. 

Om dig
Vi ser att du är en trygg person som vågar ta beslut vilket också speglas i din ledarroll där du är bra på att lyfta dina medarbetare. Du kommer att leda ett kompetent team med mycket kunskap och det är viktigt att du inger samma förtroende som de gör, såväl internt som externt. För dig är det naturligt att se lösningar och du bidrar till ett gott samarbete med både dina kunder och medarbetare.

Du har en ingenjörsexamen och erfarenhet från processindustrin där du jobbat med konstruktion och kvalitet.

Om oss
Askalon AB arbetar sedan 1973 för att förbättra processindustrins applikationer. Vi är idag ett 90-tal medarbetare med kompetens inom ventiler, ventildiagnostik och ventilservice. Dessutom har vi egen engineeringavdelning och tillverkning av rörsystem och processmoduler samt ett utbildningscenter med kurser riktade till processindustrin.

Våra kunder är energiverk, raffinaderier, pappersbruk, kemiindustri, vatten- och avloppsverk i Sverige, Danmark och Finland. Vi har ett tätt samarbete med Emerson Automation Solutions. Vi representerar dessutom VAG Group i Danmark och Sverige. Läs mer om våra produkter och tekniska lösningar här: https://www.askalon.com/en/products/engineered-products https://www.askalon.com/en/engineering

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på 070 220 62 60 eller Sofie Gustavsson på 070 291 78 83.

Sista ansökningsdag är 13 november.

Länk till ansökan: https://testhuset.teamtailor.com/jobs/977670-engineering-manager-askalon

Leave a Comment